Tkomalpočez

Kajetan Kovič je končno končno na varnem!

Objavil/a nish 27.11.2013 pod zaresnosti

“Medtem ko sem bil nekaj časa odstoten, se je dogajalo marsikaj in TJ je v tem času spet natrosila kup laži, zavajala, se pritoževala in kot običajno pisarila na več naslovov, čeprav ji je bilo že vse pojasnjeno.

Seveda je nabolj hinavska in podla njena “laična” izjava, da bi bilo za KK najboljša terapevtska oskrba v ZRI (Soča). Nisem mogel v verjeti, ko sem to prebral! Vsa ta leta mu je prav to oskrbo preprečevala, čeprav bi bila brezplačna in bi bil deležen tudi  logoopedske obravnave! Ima pa vsaj dva razloga, da je to izjavila:

v Soči bi bil KK lahkodosegljiva tarča za ponovno ugrabitev, tam nimajo varovanih prostorov,  najbrž niti varnostnika ne, lahko bi prišla nenadzorovano in ga kar sama, lahko pa s pomočjo sina, s katerim je očitno spet navezala stike, odpeljala v neznano

- ker se mora  fizična in logopedska rehabilitacija izvajati takoj po bolezni in kot vemo se po njeni zaslugi ni izvajala, kar je KK pustilo pogubne in strahotne posledice, bi jih, podla kot je, pripisala kar tamkajšnjim zdravnikom in osebju, ki naj jih ne bi bili zmožni in usposobljeni odpraviti, on je seveda tja prišel popolnoma v dobrem stanju in kondiciji!

Pravzaprav zatrjuje, da je bil v obdobju bivanja pri njej popolnoma zdrav, celo tako zelo zdrav, da je enkrat mislila celo, da bo umrl!

In ko jo je bolnišnica v Begunjah prav prijazno povprašala, naj jim pove, kdo so bili strokovnjaki, ki so jo naučili fizooterapevtskih in logopedskih vaj, da bi jih kontaktirali, jih seveda ni navedla. Kako bi jih tudi lahko, če z njimi ni imela nobenega stika¨! Naj boljši strokovnjaki so v Soči, tja pa nista niti enkrat prišla ne na pregled, posvet, kaj šele na terapijo!

Logopedinja je le dvakrat prišla na dom TJ, pa še takrat le na željo in prošnjo soproge Cirila Zlobca, TJ je kasneje ni poiskala, niti ni  poskušala najti koga drugega!

TJ pač ni bilo v interesu, da bi KK postal kdaj samostojen, da bi  lahko govoril, da bi ga naućili pisati!

Je pa najbolj pomembno, da je KK zdaj na varnem, zanj skrbijo zdravniki in ni deležen le “laične” oskrbe TJ. O vsem ostalem, kar naklada na svojem blogu TT, pa prihodnjič in to kmalu.”
VIR

Imam resnično dovolj širjenja laži neke **ave,
ki je enakovrstne sorte tič kot oseba, ki je pet let in pol upravljala s Kajetanom Kovičem in mu onemogočila rehabilitacijo po možganski kapi.
Končno se stvari razpletajo in upam,
da bo oseba, ki je vsa ta leta delala nepopravljivo škodo Kajetanu, ostro kaznovana!

  • Share/Bookmark
 

Komentarji

Ni odziva na “Kajetan Kovič je končno končno na varnem!”

Komentirajte
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !